В същото време щракването върху кръста в горния десен ъгъл

...
В същото време щракването върху кръста в горния десен ъгъл
Коментари Харесай

В Windows 11 се появи нов начин за затваряне на зависнали програми

В същото време щракването върху кръста в горния десен ъгъл на прозореца на приложението или потреблението на клавишната композиция Alt + F4 не постоянно оказва помощ.

В Windows 11 Insider Build, Microsoft внедри нов метод за наложително затваряне на замръзнали програмен продукт. За да извършите това, просто щракнете с десния бутон върху иконата на приложението в лентата на дилемите и изберете „ Край на задачата “ от падащото меню.

Можете да активирате новата функционалност на лентата на дилемите на Windows 11 в настройките на операционната система в менюто „ Поверителност и отбрана → За разработчици “. В момента опцията е дейна за стеснен кръг консуматори на тестови версии на операционната система, които са членове на програмата Windows Insider.

Поставянето на комутатор в менюто за разработчици косвено демонстрира, че функционалността „ Край на задачата “ ще бъде деактивирана по дифолт и е предопределена да се употребява най-вече от програмисти и експерти в свързани специалности за премахване на неточности и тестване на програмен продукт.

Във...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР