В същото време настоящият волейболист на ЦСКА и бивш такъв

...
В същото време настоящият волейболист на ЦСКА и бивш такъв
Коментари Харесай

Симеон Александров: Всички хора в Левски са готини

В същото време актуалният волейболист на ЦСКА и някогашен подобен на Левски Симеон Александров също показа вижданията си в предаването " Златния гейм ".

" Винаги е било по този начин – Левски и ЦСКА, с какъвто и да е състав, са преследвали евротурнирите. Владо Николов през годините се е потвърдил като страховит състезател и може да бъде единствено плюс за Левски. Ако създадат сплавта сред млади и опитни, нещата ще се получат и там ", сподели Александров.

" Според мен Левски може да се бори и за Купата, и в шампионата. Докъде ще стигнат? Не съм вътре в тима, че да мога да кажа. Ако беше по този начин, тогава да, бих могъл да споделя.

Аз съм краен човек и като реша нещо, го върша. Не мисля, че ще се върна в Левски. Дали някой ме е разочаровал? Не, всички хора там са супер готини, държат доста на момчетата. Това е нещо, което не се показваше толкоз предходната година. Сега обаче си приказвам с множеството волейболисти. Грижат се добре за тях здравословно – като имат травми, ги пращат на най-хубавите места. Всяка година има нещо ново, с което надграждат ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР