В САЩ шестгодишно момче никога не е яло през живота

...
В САЩ шестгодишно момче никога не е яло през живота
Коментари Харесай

Шестгодишно момче никога не яде заради...

В Съединени американски щати шестгодишно момче в никакъв случай не е яло през живота си поради рядко заболяване. Той си набира хранителни субстанции през тръба в стомаха си, оповестява Good Morning America, представени от Блиц. 

Всеки опит за хранене на дребния Коен Брамли от Охайо приключва с повръщане. Когато детето е било на четири месеца, родителите се пробвали да му дадат по-твърда храна, но тялото му я отхвърлило и няколко пъти той разви шоково положение. 

До шест години детето се хранело през капкомер, а по-късно през конфигурирана тръба. 

Лекарите разкрили генетична разновидност в него, която пречела на организма да усвоява храната и да се бори с инфекциите. Тялото реагира на храната като заплаха и го кара да се отърве от нея.

По време на болестта вътрешните органи на момчето са мощно развалени и лекарите не знаят по какъв начин тъкмо да му оказват помощ.

Сега те възнамеряват да го подложат на трансплантация на костен мозък, само че преди този момент Коен го чака химиотерапия. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР