В САЩ повдигнаха обвинения срещу 35-годишния Прабх Рамамурти за това,

...
В САЩ повдигнаха обвинения срещу 35-годишния Прабх Рамамурти за това,
Коментари Харесай

Шокиращо: Мъж разсъблече и опипа брутално спящата си съседка в самолета, докато жена му седи до него

В Съединени американски щати повдигнаха обвинявания против 35-годишния Прабх Рамамурти за това, че е разсъблякъл спяща пътничка на борда на аероплан на Spirit Airlines, оповестява " Дейли Мейл ".

Инцидентът е станал на 3 януари 2018 година при полет от Лас Вегас до Детройт. Намиращият се в Съединени американски щати с работна виза индийски жител, разкопчал панталона и блузата на 22-годишната си съседка в аероплан, макар че брачната половинка му седяла до него.

Девойката е разказала, че пръстите на индиеца са били в бельото й, когато се събудила. Рамамурти декларирал пред органите на реда, че е бил " в бездънен сън " и не знае къде е поставял ръцете си. По-късно мъжът трансформирал показанията си и е декларирал, че може би е разкопчал сутиена на спящата пътничка, до момента в който си е играел с него, и е опипвал гърдите й през блузата.

Той е задържан, откакто самолетът кацнал в Детройт. Съдът откри, че мъжът е отговорен за полов тормоз и в този момент е застрашен от пожизнен затвор. Очаква се присъдата да бъде обявена през декември. Ако индиецът излезе от пандиза, той ще бъде депортиран в родината си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР