В САЩ полицията във Флорида арестува 11-годишно момиче за шеговито

...
В САЩ полицията във Флорида арестува 11-годишно момиче за шеговито
Коментари Харесай

Шега ли? Арестуваха 11-годишно момиче за телефонно обаждане ВИДЕО

В Съединени американски щати полицията във Флорида арестува 11-годишно момиче за шеговито телефонно позвъняване, с цел да й „ даде урок “, откакто то повторило видео в YouTube, което препоръчвало „ смешно “ съобщаване за похищение на другар. 

Шегата на детето не била изключително заплетена, само че провокирала сериозна паника у управляващите. 11-годишното момиче изпратило известие до 911, че 14-годишният й другар е бил похитен и че тя е на път след похитителя, пише Mirror.

" През идващия час и половина момичето изпрати още известия, в това число изложение на обвинения мъж и информация, че има револвер. В последна сметка следствените дейности доведоха помощниците до къща в Порт Ориндж, където беше открит мобилен телефон, от който било изпратено известието на 911 ", се споделя в изказване на полицейското ръководство на Волусиан.
 Арест на дете, подправено позвъняване в полицията, решил да даде урок, задържан 11-годишно момиче, позвъняване на смешка, смешка, арест, Полицията съумяла да открие момичето по мобилния му телефон Снимка: Volusia Sheriff`s Office/Facebook
Служителите на реда съумели да открият момичето по мобилния й телефон. При идването си разговаряли с татко й, който споделил, че детето му е вкъщи в задния двор.

Полицаите минали през къщата в задния двор и разкрили момичето с мобилен телефон в ръце. Тя говорела, а от другата страна бил диспечерът на шерифа на Волусия, който се обаждал, с цел да удостовери, че помощниците към този момент са там.

Детето споделило на чиновниците, че е получило концепцията, до момента в който е гледало видеоклип в YouTube и „ си е помислило, че ще бъде смешно “. Тогава възрастните мъже в униформи решили, че единствено да я предупредят не е задоволително. Задържали и разпитали 11-годишното момиче. Сега тя е упрекната в закононарушение.

„ Шериф Майк Читууд не се „ развесели “. Подобни лудории са рискови – ще проверяваме всеки случай, само че през днешния ден бяха изразходвани скъпи запаси, които биха могли да оказват помощ на някой различен, който в действителност се нуждае от нашата помощ “, се споделя в изказване на полицията.



След като служителите на реда извършиха задължението си, като арестуваха детето и осигуриха престъпно досие, чието изчистване би коствало пари, когато стане стара, те предизвестиха родителите, че е тяхна отговорност да следят какво вършат децата им в обществените медии.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР