В САЩ, където много хора използват домашни тестове за COVID-19,

...
В САЩ, където много хора използват домашни тестове за COVID-19,
Коментари Харесай

Много повече деца в САЩ са прекарали COVID-19, отколкото се предполага

В Съединени американски щати, където доста хора употребяват домашни проби за COVID-19, в случай че изобщо се тестват, специалисти от дълго време признаха, че действителният брой на инфектирани с ковид е доста по-голям, в сравнение с се оповестява публично, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32043
Нови данни на центровете за надзор и предварителна защита на болесттите демонстрират, че броят на засегнатите деца е доста по-голям.

Доказателства за това са открити в кръвни проби на деца, на които е била вземана кръв в лаборатории по други аргументи, като премерване на нивото на холестерол или олово.

От 26 725 проби, взети през май и юни, близо 80% са съдържали вид антитела, който имунната система създава единствено в отговор на инфекцията, а не като реакция на ваксина, осведоми Българска телеграфна агенция.

Ако се одобри, че този % важи за всички деца в Съединени американски щати, центровете за надзор и предварителна защита на болесттите пресмятат, че най-малко 57 милиона деца са били инфектирани с ковид към края на юни, което е четири пъти повече от общия брой на записаните случаи към оня миг.

Това число обаче може да не подхожда на броя случаи при започване на пандемията, защото при множеството хора равнищата на тези издайнически антитела спадат до неоткриваеми стойности в границите на една година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР