В САЩ 40-годишната Джейн Люис от Ню Джърси намери стара

...
В САЩ 40-годишната Джейн Люис от Ню Джърси намери стара
Коментари Харесай

„Той очевидно е друг човек: Жена беше „шокирана от кореспонденцията на съпруга си

В Съединени американски щати 40-годишната Джейн Люис от Ню Джърси откри остаряла преписка на брачна половинка си с другар, в която той я назовава " грозна мацка ".  

Жената твърди, че е проверила телефона на брачна половинка си с негово позволение. Както се оказа, след първата им среща брачният партньор разказал на приятеля си за „ грозната мацка, която толкоз доста ме желае “.

По-късно мъжът написа на приятеля си, че се е преместил при Джейн, само че не я намира за толкоз привлекателна, колкото „ горещите девойки, които вижда от самото начало “. Той също по този начин съобщи, че може да има всяко момиче.
 брачен партньор, брачна половинка, двойка, преписка Джейн Луис със брачна половинка си
След като Джейн разкрила тези известия, брачният партньор й бил обезпокоен и се оправдал, че по това време се е опитвал да се почувства по-добре, пише The Daily Mail. Жената призна, че в случай че е намерила известията по-рано, е щяла да го напусне.

" Беше много неприятно. Беше доста шокиращо. Бях унищожена ", сподели Джейн.

Майката на три деца призна, че случаят е разрушил самочувствието й. Отбелязва, че към този момент не има вяра на брачна половинка си и не знае по какъв начин да постъпи.

„ Изглеждаше, че връзката ни се основава на неистини. Той не се държеше по този начин с мен. Беше нехарактерно. Той не беше това, което е, когато бяхме дружно, беше благ и вежлив. Той явно е друг човек за мен, в сравнение с за нашите другари и това е объркващо “, сподели дамата.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР