В САЩ 21-годишната студентка от Washington State College Анджелина Тран,

...
В САЩ 21-годишната студентка от Washington State College Анджелина Тран,
Коментари Харесай

21-годишна студентка е намушкана 107 пъти от втория си баща

В Съединени американски щати 21-годишната студентка от Washington State College Анджелина Тран, която е посветила образованието и кариерата си на подкрепяне на други хора, е била намушкана 107 пъти, до момента в който защитавала майка си от нахлуване на втория си татко в дома им в Сиатъл. За това пише Fox News.

Момичето е почило от раните си на 7 август. Нейният доведен татко, Нгиеп Кейн Чау, е упрекнат в ликвидиране по отношение на нападението над нея и майка й, което е било снимано от домашна камера за наблюдаване.

„ Това ликвидиране явно е резултат от яд към нейната доведена щерка, тъй като се е намесила в нападението на обвинения против майка й. Намесата на Анджелина Тран разреши на майка й да избяга и да се скрие в близката спалня, само че ответникът не спря офанзивата “, се показва в жалбата, подадена в окръг Кинг.

Твърди се, че Чоу е блъснал майката на Тран към 15 пъти в главата и лицето, откакто са се скарали в кухнята. Студентката, която несъмнено е била заспала по това време, излезнала от задната спалня и се пробвала да се намеси.



Снимка: FOX News

Твърди се, че обвиненият е блъснал Анджелина, която го е отблъскала от майка си, с цел да може да избяга надолу по стълбите. Според полицията той съборил момичето на пода, сграбчил нож и почнал да я намушква в гърдите. Кадри от камери за видеонаблюдение от вкъщи демонстрират по какъв начин Чоу намушква доведената си щерка 107 пъти с изострен предмет.

Посочва се още, че Чоу е " влачил доведената си щерка през стаята " и я намушкал няколко пъти с " огромен нож ", съгласно обвинителния лист. След това мъжът прекъснал нападението, с цел да " се преоблече поради кръвта " и " да вземе още един нож (сатър за месо) от кухненското чекмедже, с цел да продължи бруталното закононарушение.

Майката на Анджелина се обадила на 911 от спалнята, където се криела.

Окървавен Чоу е държал в ръцете си огромен кухненски нож с закрепено острие, когато полицията е пристигнала в дома на Бийкън Хил към 5 сутринта. Служителите му наредили да хвърли оръжието си и го арестували.

„ Убих някого “, споделил той на полицията.



Снимка: LinkedIn

Анджелина е оповестена за мъртва на място, а майка й е откарана в най-близката болница.

„ Според личното самопризнание на обвинения, той е възнамерявал да намушка и убие брачната половинка си “, се споделя в жалбата.

Според документите за обвиняване Чоу споделил на следователите, че счита, че жена му ще се разведе с него и ще вземе всичките му пари. След това той се ядосал на доведената си щерка, когато тя се пробвала да спре нападението против майка си.

Мъжът е арестуван в пандиза на окръг Кинг.  Според прокуратурата единственото му престъпно деяние е за нарушаване на разпоредбите за лов на риба през 2006 година

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР