В Сървайвър“ Зоран сподели, че бил на косъм да напусне

...
В Сървайвър“ Зоран сподели, че бил на косъм да напусне
Коментари Харесай

Силвия Петкова и Зоран били пред скъсване

В „ Сървайвър “ Зоран показа, че бил на косъм да напусне половинката си Силвия Петкова
Режисьорът Зоран Петровски, който е един от участниците в настоящия сезон на „ Сървайвър “ се разчувства, когато пристигна моментът да прочете писмото на половинката си. Тя му пишеше, че го чака да се върне жив и здрав и все по този начин доста го обича, което просълзи сървайвърът.

Зоран показа, че не знаел какво да чака и го било даже боязън да отвори писмото. Режисьорът с македонски генезис сподели, че бил на косъм да скъса с половинката си и да разбие фамилията си. По думите му той бил предан доста на работата си, тъй като желал да се покаже като един виновен брачен партньор. Това обаче съкратило времето, прекарано у дома с жена му и със сина им Сава. Това обтегнало брачните връзки и Силвия била напът да си стегне багажа.

Слава богу, това не се случило и с писмото си тя уверила, че го чака у дома.

Драмата се разиграла през лятото, преди Зоран да пътува за Филипините за фотосите на „ Сървайвър “. Явно двамата са изгладили връзките си, тъй като в този момент още веднъж са щастливи дружно и гледат общо пред тв приемника новия сезон на шоуто. А в риалитито Зоран е един от любимците за купата, като един от най-смелите участници.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР