В сърцето на Мюнхен се намира историческият СПА комплекс Müllersches

...
В сърцето на Мюнхен се намира историческият СПА комплекс Müllersches
Коментари Харесай

В исторически СПА център пускат само чисто голи хора

В сърцето на Мюнхен се намира историческият СПА комплекс Müllersches Volksbad, ситуиран в красива постройка с класическа архитектура. На разположение на посетителите има два басейна за плуване, римска парна баня, бани, масаж, разкрасителни процедури.

Сред най-забележителните неща в него са дългият цели 31 метра плувен басейн и по-малкият 18-метров басейн. Първият е един от най-големите в цяла Европа, предава pochivka.blitz.bg.

Докато си приготвяте кърпата, банските и чехлите, обаче, бъдете подготвени за огромна изненада. В част от комплекса могат да ви изгонят, в случай че сте с облекла. Дори единствено по бански. Тях можете да носите само в басейните.

Оказва се на за влизане в СПА зоната би трябвало да свалите всички облекла. Разхождането в тази част от комплекса с облекла е жестоко нарушаване на разпоредбите и за такова нарушаване ще помолят посетителите да изоставен комлекса. Не е ненужно да се спомене, че няма разделяне сред мъже и дами в центъра.

Тази политика е наложена поради немската „ просвета на свободните тела “, съгласно която голотата не се възприема като нещо, от което би трябвало да се тормози човек, и не носи полов подтекст. По същия метод и в публичните бани, където по едно и също време има и мъже и дами, никой не заглежда никого и не демонстрира никакъв нездравословен интерес.

Веднъж захвърлили облекла и задръжки, ще можете да се насладите на цялостен набор от водни удоволствия. Специално място заема римската парна баня, намираща се в обособен открит двор. Там има няколко дребни горещи стаички с друга температура, достигаща до 45 градуса.

Във финландската сауна с разноцветни светлини температурата стига до 95 градуса по Целзий. След нея можете да се потопите с студен басейн, където водата е единствено 15 градуса.

Отделно има гореща вана, стаички за релакс, разтривки и разкрасителни процедури.

Важно е да се означи, че по традиция, останала от предишното, има специфични дни от седмицата, които са отворени единствено за дами. През останалото време мъже и дами употребяват услугите без никакво разделяне.

След като сте се насладили на водните удоволствия и сте се потопили в атмосфера на цялостен релакс, можете да посетите ресторанта или приятното кафене с бирена градина.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР