В съответствие с високите стандарти, които залага при обслужването на

...
В съответствие с високите стандарти, които залага при обслужването на
Коментари Харесай

ОББ предлага на своите клиенти безплатна видео кредитна консултация със служител на банката

В сходство с високите стандарти, които залага при обслужването на своите клиенти и за даване различни благоприятни условия за достъп до финансови артикули и услуги, през месец юни Обединена българска банка (ОББ) започва новата си безвъзмездна услуга " ОББ Видео среща ".
Тя е предопределена за отдалечена видео консултация със чиновник на ОББ за самостоятелни клиенти на банката във връзка със запитвания по отношение на предлаганите кредитни и платежни артикули и услуги. Информацията, която клиентите могат да получат посредством нея, обгръща всички потребителски и ипотечни заеми на банката.
" ОББ Видео среща " подсигурява нужната еластичност за виртуален видео диалог със чиновник от ОББ, като обезпечава на клиентите улеснение и успокоение в условия на засилени ограничения за предварителна защита и предвид на настоящата обстановка в страната и света по отношение на разпространяването на ковид.
Услугата може да се употребява през смарт телефон, таблет, преносим компютър или стационарен компютър, без да постанова физическо посещаване на клон на банката. " ОББ Видео среща " се достъпва през съответната осведомителна продуктова кредитна страница в секция " Кредити " или се декларира непосредствено през формата ТУК.
През месец август 2019 година ОББ стана първата банка на българския пазар, която предложи на своите бизнес клиенти услугата " Видео банкер ", отдалечени видеосрещи с специалисти на банката и други сдружения от групата на KBC България за компании.
Чрез новата услуга ОББ затвърждава гласуваното доверие от страна на своите клиенти и подсигурява оптималната сигурност по време на предизвикателната конюнктура, в която пандемията от COVID-19 ни сложи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР