В самото начало на месец юли, игрите на Спорт Тото

...
В самото начало на месец юли, игрите на Спорт Тото
Коментари Харесай

Направите ли това, можете да спечелите милиони

В самото начало на месец юли, игрите на Спорт Тото зашеметяват с огромни благоприятни условия за разнородни облаги. След като тото милионерите станаха тъкмо 110, тяхната група може внезапно да се усили още този четвъртък по време на 53-тия тираж.
Печалбите в тиража на 2-ри юли могат да смутят и най-големите песимисти. В обичаната на три генерации игра „ 6 от 49 “ джакпотът ще доближи до приятната за преброяване сума от 2 250 000 лв.. Същият ден можете да рестартирате шанса си и в играта Втори тото късмет на „ 6 от 49 “, където облагите са до 120 000 лв..

Още една опция да влезете в влиятелния клуб на тото милионерите е играта „ Тото 2 – Зодиак “. В нея облагите са до 3 000 000 лв., а това значи, че имате ли шанс, те могат да бъдат ваши.

Банковите ви сметки ще се задъхат от стабилен потребен товар, когато спечелите
джакпота в играта „ 6 от 42 “. Шест печеливши цифри са задоволителни да добавите 720 000 лв. към досегашните си спестявания и още 85 000 лв. от Втори тото късмет на същата игра.

А тези, които имат непоколебимо желание да почерпят, откакто завоюват, могат да отбележат най-малко три позиции в играта Тото Джокер. В нея
джакпотът ще доближи до 40 000 лв., а такава сума е изцяло задоволителна за бурно празненство на всички места по света. Екстрите ще си изберете сами, а те могат да станат още по-големи с облагите от играта „ 5 от 35 “. В нея всеки залог взе участие в две тегления, както и във Втори тото късмет. Дори за тези, които не са били измежду постоянните гости на часовете по математика е ясно, че с един залог ще имат три шанса за облаги.

Забележете, че Спорт тото редовно раздава посредством чоп и спомагателни облаги, които предпочитано са нови коли. А какво по-хубаво от това да си извършите композиция от купища пари с чисто нова кола? От началото на годината са извоювани девет автомобила и това ще продължи и отсега нататък.

Запишете си номер 0700 17 771! На него ще получите подпомагане по отношение на използването на уеб страницата www.toto.bg, както и цялостна информация обвързвана с числовите и моментните лотарийни игри. Телефонната линия ще е на ваше разположение всеки ден от 7:30 до 19:30 часа. Цената на позвъняването е според персоналния ви тарифен проект. А на въпроса, дали ще спечелите от тотото ще получите отговор „ от 18:30 по Българска национална телевизия 1 “. Тогава ще бъдат изтеглени печелившите цифри, а всеки искащ може да направи
залози най-късно до 18:00 в четвъртък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР