В самото начало на една връзка много жени са сигурни,

...
В самото начало на една връзка много жени са сигурни,
Коментари Харесай

5 реални причини за женската изневяра

В самото начало на една връзка доста дами са сигурни, че в никакъв случай няма да изневерят на обичания си. Въпреки това, има разнообразни обстановки в живота и щастливите връзки могат да се трансформират фрапантно. Какво в действителност може да накара една жена да изневери?

1. Труден временен интервал

Всички дами са склонни да се тревожат и да се ровят в себе си, когато се случат значими събития в живота. Това може да бъде дипломиране, промяна на работата, загуба на обичан човек или даже женитба. Всеки преход към нов стадий от живота, даже и позитивен, носи прекарвания, комплициране и кара дамата да се замисли за мястото си в живота.

В такива сложни моменти може да желаете да намерите нов човек, който да ви помогне да избягате от натрапчивите прекарвания.
Психолог разкри по какъв начин се разпознава изневярата и разбуни духовете в мрежата
Американски психолог описа за един от главните признаци на невярност в една връзка и провокира дискусия в мрежата, оповестява Daily Mi...
Прочети повече
2. Тя не е оценена

Ако една жена работи интензивно или прекарва доста време в грижи за мъжа, в случай че е провела грандиозно празненство за всичките му родственици и другари, в случай че му е помогнала по някакъв метод, провежда ремонт или е получила покачване на работа, тогава мъжът би трябвало несъмнено да обърне внимание и оцени достолепията на обичаната си... Ако това не се случи, дамата усеща, че не е оценена, пораждат отчаяние, неодобрение, тревога и отчаяние.

Всичко това в последна сметка може да я принуди да потърси поддръжка в прегръдките на по-внимателен сътрудник.

3. Усещане, че връзката завършва

Понякога дамите имат извънредно чувство, че връзката е на път да завърши. Неразбиране, кавги, липса на внимание към обичания й или други фактори утежняват прекарването. След като е решила да прелюбодейства в такава обстановка, една жена може да го схване като изпитателна стъпка в различен живот без тази връзка. Това се случва изключително постоянно, в случай че тя самата е основател на идната разлъка.
Ако видите, че жена ви прави ТЕЗИ неща, евентуално си има различен
Ако стартирате да усещате смяна в държанието на брачната половинка ви и оттегляне от нейна страна, обикновено е да започнете да се съмнявате в...
Прочети повече
4. Никаква наслада

Много двойки при започване на една връзка се забавляват дружно, радват се на общи занимания, майтапят се и се смеят. Ако след известно време фамилният живот се трансформира в непрестанен живот и стрес без ни минимум разпределяне и радостни моменти, дамата се усеща нещастна.

В този случай измяната е изключително евентуално, в случай че през подобен интервал тя срещне сътрудник или прочут, който ще й даде онази наслада и развлечение, приятни страсти, които толкоз ѝ липсват в всекидневието.

5. Скука в леглото

Жените би трябвало да се усещат мечтани. И те също се нуждаят от многообразие и възкръсване на техния съкровен живот. Монотонността и неналичието на нови емоции  води до чувство за празнина. Това може да я подтикне да търси по-спокоен и находчив сътрудник.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР