В самолета, с който е пристигнал Зеленски, са били Борисов

...
В самолета, с който е пристигнал Зеленски, са били Борисов
Коментари Харесай

Ерменков: В самолета, с който е пристигнал Зеленски, са били Борисов и Петков

В самолета, с който е дошъл Зеленски, са били Борисов и Петков. Такава информация излезе по медиите. Или е имало, или е нямало телохранител, само че мажоретката го посрещна долу. Това съобщи пред bTV Ерменков от Българска социалистическа партия.

" Това беше единственото публично, отвън визитата в Министерски съвет “, добави той, като подлага на критика като цяло посрещането на украинския президент в България.

" Предадохме енергийната сигурност на България с решението за продажба на реакторите, което значи, че ликвидирахме плана " Белене “. Говорителят на Европейска комисия сподели, че ще даде пари на Украйна за реакторите. Решението да стартираме ускорено или възобновяване на военновременните запаси, каквото и да значи това, е да премахнем боеприпасите, които имаме сега, и в незнайно бъдеще ще останем без такива муниции. Третото изменничество е по въпроса с ускореното привличане на Украйна в НАТО, което и президентът Радев загатна. С ангажимента: " когато това стане допустимо “, разяснява още Таско Ерменков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР