В самия край на миналата седмица изданието GSMArena публикува седмичната

...
В самия край на миналата седмица изданието GSMArena публикува седмичната
Коментари Харесай

Топ-10 рейтинга на най-популярните смартфони според GSMArena

В самия завършек на предходната седмица изданието GSMArena разгласява седмичната ранглиста на десетте най известни смарт телефони към средата на месец октомври тази година. Класацията на GSMArena се сформира съгласно проявения интерес на потребителите към материалите в уеб страницата .

Според тази ранглиста, най-популярният смарт телефон за предходната седмица е Samsung Galaxy A7 (2018) с тройна съществена камера. Потребителите се интересуват от това мобилно устройство, тъй като смарт телефонът предлага оптимални за цената си механически характерности, както и чудесно качество на фотосите.



Второто място е за Xiaomi Redmi Note 6 Pro който се смята, че към този момент е с най-хубаво съответствие сред цена и качество.

На трета позиция в този рейтинг се намира флагманският смарт телефон Huawei Mate 20 Pro. Телефонът има най-хубавата оптика, отбрана от прахуляк и вода от клас IP68, както и най-новия хардуер. Но цената на този флагман не е ниска.



На четвърта позиция прекомерно ненадейно се появи Sharp Aquos R2 Compact, който вероятно се харесва с двата си прореза в екрана. На пето място се намира бюджетният флагман Pocophone F1, търсенето на който непрестанно нараства. Шестото място е на Huawei Honor 8X, а седмото – на Samsung Galaxy A9 (2018). Осмата позиция е заета от OnePlus 6T, деветата е за Samsung Galaxy S8 и на последното десето място е класиран Oppo A3s.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР