В Съединените щати бездомник е проникнал във военновъздушната база Андрюс,

...
В Съединените щати бездомник е проникнал във военновъздушната база Андрюс,
Коментари Харесай

Бездомник проникнал до самолета на президента на САЩ

В Съединените щати скитник е проникнал във военновъздушната база " Андрюс ", където се намира самолетът на президента Air Force One.

Той прекарал там пет часа преди да бъде хванат. Това разкри Business Insider, базирайки се на изказване на американските Военновъздушни сили.

Оттам въпреки всичко прецизират, че нарушителят не се е качвал на борда на президентския аероплан, а единствено го е разглеждал отдалеко.

Инцидентът е станал на 4 февруари, се споделя в известието.
 Тръмп подписа договорка с „ Боинг” за два нови самолета Air Force One
Тръмп подписа договорка с „ Боинг ” за два нови самолета Air Force One

Покупката ще коства на Белия дом 3,9 милиарда $

Според американските военновъздушни сили повода за случая е човешки фактор. И по този начин, защитата на база " Андрюс " пуснала нарушителя да влезе, без да ревизира документите му, тъй като е бил заплеснат от " персонални проблеми ".

Освен това мъжът е съумял да влезе в зоната за паркиране на самолета заради нередовност на автоматизираните врати на пункта, до момента в който личният състав не му е обърнал внимание.

В отчета на министерството се стига до заключението, че причинителят е бил без дом, живял е в колата си и макар дългата история от арести е нямал желание да аргументи щета. По време на разпита самият мъж обяснил дейностите си с желанието да " види самолетите " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР