В Съединените щати 29-годишната Каролайн Гейтс наскоро мина по улиците

...
В Съединените щати 29-годишната Каролайн Гейтс наскоро мина по улиците
Коментари Харесай

Американка върви по улиците с надпис „Търся си съпруг ВИДЕО

В Съединените щати 29-годишната Каролайн Гейтс неотдавна мина по улиците на Ню Йорк с картонена табела, на която пишеше „ Търся си брачен партньор “. 

Жена провокира бурна реакция в обществените мрежи, като разгласява видео, на което обикаля родния си град в търсене на сродната си душа.

Гейтс сподели, че концепцията за табелата в началото е била смешка сред нея и нейните другари.

" Обсъждахме с другари, че приложенията за запознанства не работят, тъй като връзката лишава доста време. Тогава на смешка споделих, че ще изляза на открито с табела ", сподели тя.

На идващия ден американката направила тъкмо това, пише Fox News. Момичето взело картонена кутия, получена по пощата, откъснала парче от нея, написала върху нея думите: „ Търся си брачен партньор “ и излязла на открито. Видеото е оповестено в TikTok и има повече от 10,9 милиона гледания от публикуването си.

Според Каролин, която работи като актриса и модел, за нея е било смешно да гледа реакциите на минаващите хора. Тя беше сюрпризирана какъв брой доста минувачи поддържаха нейната акция.

" Не чаках такава реакция. Хората просто започнаха да ме поддържат ", сподели тя.
 Жена с афиш Американката означи, че ще каже на целия свят, когато откри „ единствения “ Снимка: TikTok/karolinageits
Американката сподели, че хората са й изпратили своите профили за евентуално гледане. Изданието отбелязва, че момичето към момента търси сродната си душа.

Това не е първият път, когато Гейтс излиза по улиците на Ню Йорк. Нейният профил в TikTok, който има повече от 57 000 почитатели, съдържа сходни видеоклипове с картонени надписи, които споделят „ Имам потребност от пари за Cartier “ и „ Имам потребност от пари за Chanel “. Реакциите от други консуматори на TikTok са най-вече позитивни. Мнозина й благодариха за неповторимата концепция.

„ Знаете ли какво... това може да проработи LOL “, написа един консуматор.
I think I got one????

Американката означи, че е щастлива от поддръжката, която е получила в интернет, и че ще каже на целия свят, когато откри „ единствения “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР