В садо-мазо порно клип лъсна джендърът Анджелина, известен и като

...
В садо-мазо порно клип лъсна джендърът Анджелина, известен и като
Коментари Харесай

Джендърът Филип вече е 100% жена, лъсна в брутално садо-мазо филмче с двама мъже

В садо-мазо порно клип лъсна джендърът Анджелина, прочут и като двойничка на Николета Лозанова, научи HotArena.

21-годишният Филип, както е родното й име, не се посвени и незабавно откакто минала от мъжки в женски пол, реши да снима видео със секссъдържание за спомен. Според Анджи видеото било направено за персонално гледане, само че след всички кавги към нея, екипът снимал клипа го е пуснал в интернет.

Целият клип е мъчно да се откри в мрежата, само че „ България Днес “ се снабди с кадър от скандалното видео премеждие. От фотографията излиза наяве, че Филип прави тройка с двама мъже. След множеството интервенции той е премахнал изцяло мъжкия си сексуален орган и е с женски елементи. Единият от мъжете прави секс с бившето момче, до момента в който се целува с другия участник в сношението.

„ За всички невежи съм си оперирала половите органи и нямам пенис “, споделя Анджи. По този метод тя даде да се разбере, че не съжалява за постъпката си. Въпреки това, откакто оргията излезе на бял свят Филип се оплака, че профилът му е залят със известия от мераклии, които желаят да споделят леглото си с него. Успоредно с това стотици хиляди  потребители в мрежата жигосаха Анджи, а омразата им към нея доближиха крайни лимити. Много от тях се зарекоха да я унищожат и убият.

За да се трансформира в жена, през последните три години Филип е минал през три интервенции за унищожаване на половия орган, една намеса за слагане на силикон, както и през няколко разкрасителни процедури на лицето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР