В съдебно заседание на подсъдимия П.П., обвинен от Районна прокуратура

...
В съдебно заседание на подсъдимия П.П., обвинен от Районна прокуратура
Коментари Харесай

8 месеца затвор за шофьор, спипан да кара дрогиран из Враца

В правосъдно съвещание на подсъдимия П.П., упрекнат от Районна прокуратура – Враца за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции, е несъмнено наказване от осем месеца „ отнемане от независимост “ при стро г режим на изтърпяване. Деянието е квалифицирано по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.
На 12 март предходната година 38-годишният П.П. карал лек автомобил по бул. „ Втори юни “ във Враца. Водачът бил спрян за рутинна инспекция. При осъществен тест техническото средство реагирало позитивна за приложимост на метадон и бензодиазепин. Полицейските чиновници съставили протокол, ваучър за проучване и акт за определяне на административно нарушаване, който П.П. подписал без възражения.
В хода на следствието е било открито, че мъжът е недееспособен лидер и е неведнъж глобен за нарушавания на Закона за придвижването по пътищата. Многократно е осъждан, в това число за закононарушения по превоза.
П.П. е бил предаден на съд с обвинителен акт. Между отбраната му и Районна прокуратура – Враца е било подписано съглашение. Той се е признал за отговорен за осъщественото от него действие и се е съгласил да му бъде наложено дейно наказване за шофиране след приложимост на наркотиц и.
Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР