В съботния ден полицията задържа за дрифт на пътя 48-годишен

...
В съботния ден полицията задържа за дрифт на пътя 48-годишен
Коментари Харесай

Завършен наглец! Преди минути арестуваха нагъл дрифтаджия, глобяван 19 пъти!

 В съботния ден полицията задържа за дрифт на пътя 48-годишен пловдивчанин. Водачът е открит на бул. " Освобождение " след незабавна реакция на чиновниците на " Специализирани полицейски сили ".

Униформените са съставили и акт по чл.104б от Закона за придвижване по пътищата за това, че мъжът зад кормилото употребява път за публично прилагане за други цели с изключение на в сходство с неговото предопределение, като с действието си заплашва останалите водачи на пътя и преминаващите пешеходци.

Шофьорът на лек автомобил " Ауди " е правил внезапни маневри, като по този метод предумишлено е извадил МПС-то отвън надзор посредством предаване до загуба на сцепление на задните гуми (дрифт) и с дейностите си е блокирал придвижването по пътното платно.

Справка в системата на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че пловдивчанинът има и други престъпни прояви. Мъжът е взел шофьорска брошура, когато е бил на 23 години. Оттогава до момента е наказван за разнообразни нарушавания по ЗДвП с 16 акта, 1 фиш и 2 електронни фиша. Информацията пристигна от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР