В съботния ден камерите на пловдивската пътна полиция са заснели

...
В съботния ден камерите на пловдивската пътна полиция са заснели
Коментари Харесай

Нови антирекорди в Пловдив: Двама шофьори са заснети да карат с над 170 км/ч

В съботния ден камерите на пловдивската пътна полиция са снимали двама водачи да карат кола с над 170 км в час, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

30-годишен лидер на БМВ е сниман да кара със скорост от 170 км/ч по един от градските булеварди. Той има 11 година шофьорски стаж, като през това време е глобен 9 пъти, 4 от формираните му фишове са за превишена скорост и два - за неспазване на пътни знаци.

По негова виновност е станало и пътно транспортно произшествие. Санкцията, която чиновниците на реда ще му наложат, е 3 месеца отнемане от правоуправление и санкция от 1350 лева

По-слабият трафик по улиците на града в почивния ден очевидно подготвя феновете на високи скорости, без да се замислят за заплахите, които ги дебнат на пътя.

Близо час и половина откакто 30-годишният лидер е сниман да кара със скорост от 170 км/ч, върхът му бе задминат от различен пловдивчанин със 181 км/ч.

Така единствено за по-малко от два часа двама мъже ще останат без брошура за три месеца и ще платят санкция.

Проверките, свързани с нарушаванията на скоростните режими, не престават, а от полицията са безапелационни, че ще бъдат безкомпромисни към всички, които основават предпоставки за ПТП и са опасност за останалите участници в придвижването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР