В съботния ден екипът ни от експерти във футболните прогнози

...
В съботния ден екипът ни от експерти във футболните прогнози
Коментари Харесай

Футболни прогнози: 3-те предложения в неделния ден

В съботния ден екипът ни от специалисти във футболните прогнози записа 2/3 в рубриката за сигурни оферти от света на футбола (кой да допусна, че Тотнъм ще си изкара два червени картона). Сега вярата е за 3 от 3, ето ги и предложенията:

16:00 часа: Хъдърсфийлд - Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед излиза за предпоследния си мач от Висшата лига, като гостува на последния в подреждането Хъдърсфийлд. " Дяволите " фрапантно понижиха възможностите си за класиране в топ 4 след равенството против Челси, само че все пак са длъжни да завоюват двата си оставащи дуела, с цел да имат някаква опция да попаднат измежду местата, осигуряващи присъединяване в Шампионска лига. Освен това, Хъдърсфийлд надали може да се опълчи на тим от калибъра на Юнайтед. Домакините се " славят " като един от най-слабите тимове, играли в миналото във Висшата лига, а това е показателно и от статистиката им - единствено три победи за целия сезон и 14 точки в актива им.
Прогноза : Победа за Манчестър Юнайтед (1.35 коефициент)

18:30 часа: Арсенал - Брайтън
Едва ли има по-щастлив тим през днешния ден от Брайтън - тим, който трябваше да се изправи против съвсем всички тимове от топ 6 в последния месец, само че въпреки всичко оцеля в британската Висша лига. Арсенал в това време записа цели 3 следващи провали в шампионата и пропусна златни шансове да се намести в топ 4 и в този момент наложително ще гони 2 победи в края с вярата Челси или Тотнъм да сбъркат още веднъж. Вчера в Лондон новоспасилият се Саутхямптън излезе като на подготовка против Уест Хям и чакам сходно " осъществяване " от играчите на Брайтън.
Прогноза : Победа за Арсенал (1.32 коефициент)

21:00 часа: Мускрон - Зулте Варегем
Когато търсим " сигурни мачове ", рядко се обръщаме към голове. Но в този мач от белгийската лига няма по какъв начин да пропуснем. Мускрон има 6 оувъра в последните 7 мача, като същото важи и за гостите, които даже са в серия от 5 мача, в които са маркирани 4 или повече попадения. В последните 7 мача сред двата тима цели 6 приключиха с 3 или повече голове, тъй че този дуел попада в графата " сигурни ".
Прогноза : Над 2.5 гола (1.38 коефициент)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР