В събота вечер вниманието на милиони българи ще бъде приковано

...
В събота вечер вниманието на милиони българи ще бъде приковано
Коментари Харесай

Бокс в тежка категория НА ЖИВО: Кубрат Пулев - Хюи Фюри

В събота вечер вниманието на милиони българи ще бъде приковано единствено към едно - конфликта на Кубрат Пулев против Хюи Фюри, който ще се организира в столичната зала " Арена Армеец ". Залогът е явен - който завоюва, ще има правото да се изправи против Антъни Джошуа за трона в тежка категория на международния бокс.
На кръга се изправят двама боксьори с непосредствен жанр и единствено с по едно проваляне във визитката. Пулев загуби само от Владимир Кличко при първия си опит да завоюва международната купа, до момента в който Хюи Фюри беше ощетен в мача си против Джоузеф Паркър.


Двубоят на Кобрата е довечера, като боксовата галавечер стартира в 19:30 часа. Мачът на българина сигурно стартира след 22:00 часа, а преди него ще играе и по-малкия брат Пулев - Тервел. Може да следите дуела Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg .
Цялата церемония вечер, проведена от Ивайло Гоцев, предлага 9 подгряващи дуела преди мача на Кобрата, като се чака залата да бъде безусловно претъпкана. Можете да следите б оксовата церемония вечер на Пулев и Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Въпреки че вниманието е ориентирано съвсем напълно към Кубрат Пулев, то неговият брат излиза на кръга в мач за първа купа на професионалния кръг. Той ще се бие за европейската купа в полутежка категория, а вие можете да следите Тервел Пулев - Леонардо Бруцезе НА ЖИВО в Spoprtlive.bg .
Ексклузивни вести и изявленията преди Пулев - Фюри четете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР