В събота вечер Джулиана Гани хвърли бомба, като съобщи, че

...
В събота вечер Джулиана Гани хвърли бомба, като съобщи, че
Коментари Харесай

Джулиана Гани е бременна в седмия месец

В събота вечер Джулиана Гани хвърли бомба, като заяви, че е бременна в седмия месец. Това се случи по време на лайва на шоуто "Маскираният артист " по Нова. Блондинката се оказа един от маскираните участници в облика на Коконата. Новината, че с приятеля й Илиян чакат първата си рожба пристигна като гръм от ясно небе. До момента миската не е давала мотиви даже да се допуска, че е бременна и неотдавна се върна от странствуване в далечно Мексико.

Джулиана и обичаният й Илиян Найденов явно чакат момче, допускат почитатели, откакто двамата пуснаха фотография с бременния стомах на силиконката. Тя е облечена в синьо, което феновете й разчитат като съобщение, че двамата ще имат наследник.

Тя се разведе със брачна половинка си единствено преди месеци и в този момент бременността й повдига много въпроси. Според Семейния кодекс триста дни след развода бебето на води на някогашния брачен партньор, при изискване, че майката не е сключила нов брак.

Засега Джулката не е оповестила, че е подписала повторно и по тази причина с цялостно право първият й мъж може да претендира, че е татко на детето. Според член 61, алинея 1: "Съпругът на майката се счита за татко на детето, родено по време на брака или преди приключването на триста дни от неговото преустановяване ". Според идната алинея 2, "ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, само че откакто майката е встъпила в нов брак, за татко на детето се счита брачният партньор на майката от новия брак ".

View this post on Instagram
Дълго време не споделихме с никого, че ще ставаме родители, с цел да запазим щастието от смисъла на живота за себе си! Сега моята прелестна жена навлиза в 7ми месец и не се постанова повече да затулям насладата си!ЩЕ СТАВАМ ТАТКО, ХОРАААААА! Обичам ви, мое семейство! Мой свят! @djulianagani_ @djuliana_gani

A post shared by I L I Y A N - N A Y D E N O V (@naydenov.fitness) on Sep 23, 2019 at 12:35am PDT

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР