В събота във Варна ще се проведе първият турнир в

...
В събота във Варна ще се проведе първият турнир в
Коментари Харесай

ЦСКА и „Шумен“ се включват в турнира в памет на Цветан Неделчев

В събота във Варна ще се организира първият шампионат в памет на Цветан Неделчев. В него присъединяване ще вземат тимовете до 14 години на „ Черно море Тича “, „ Шумен “ и ЦСКА. „ Искахме да създадем шампионат, в който да вземат участие всички тимове, в които Цецо Неделчев е оставил диря – съобщи изпълнителният шеф на „ моряците “ Борис Стоянов. – За наша наслада „ Шумен “ и ЦСКА откликнаха на концепцията, а поради доста здравословни проблеми  младите баскетболисти на „ Ямбол “ оповестиха, че не им е допустимо да вземат присъединяване. “

Турнирът ще се организира на 22 декември в зала „ Христо Борисов “. От 10 часа е дуелът „ Черно море Тича “, 13,30 ч. ще е формалното разкриване на шампионата „ Цветан Неделчев “, в 14 ч. ЦСКА – „ Шумен “, а от 17,30 ч. „ моряците “ ще се изправят против ЦСКА.

Още четири контролни срещи ще изиграят подрастващите обединения на „ Черно море Тича “ и ЦСКА. В събота  от 14 часа в залата на ИУ – Варна, ще се срещнат кадетите на двата тима, а в 16 часа е очакван дуел на юношеските обединения. В неделя също са планувани контроли, които обаче ще се проведат в зала „ Христо Борисов “.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР