В събота сутринта облачността ще е променлива, почти без валежи.

...
В събота сутринта облачността ще е променлива, почти без валежи.
Коментари Харесай

Времето: Валежите продължават

В събота сутринта облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони от Югозападна България ще са интензивни. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 17 и 22 градуса.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания. Над 2000 метра ще превалява сняг. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, а на 2000 метра - към 6 градуса.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е раздрана. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 18-22 градуса. Температурата на водата ще бъде 16-18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 30 май слънцето ще изгрее в 05:53 часа и ще залезе в 20:55 часа. Продължителността на деня е 15:02 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР