В събота ще ви се наложи да разчитате на помощта

...
В събота ще ви се наложи да разчитате на помощта
Коментари Харесай

Битови неволи и проблеми в работата за две зодии, ето ги

В събота ще ви се наложи да разчитате на помощта на други хора (предимно мъже) за разрешаването на битов проблем или за осъществяване на избрана работа в стопанството ви.

Мъжете до 35 годишна възраст ще имат да позволяват проблеми свързани с персонален автомобил или други персонални движимости. Днес избягвайте да вземате значими решения, защото ще сте склонни да следвате страстите си. Ако имате проекти свързани с хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей, тяхната реализация надали ще бъде през днешния ден. Днес мнозина ще умат спогодба или проект за среща с другари.

Денят ще изиска доста разсъдък и поредност в дейностите ви. И без хитрости!

Овен

Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, щедрост и организация на развлечения, през този ден изпитват същинска приятност от работата си.

В връзките ви с обичания човек е допустима естетика. Вероятно в фамилния ви живот настава удивително събитие.

Заплашващите ви финансови неприятности може и да ви заобиколят.

Телец

Трябва незабавно да се откажете от натрапчивото си предпочитание да наблегнете личното си предимство. Не се опитвайте да действате от позиция на силата – мекотата, увереността в себе си и тънката дипломация по-добре ви водят до триумфа.

Запазвайте успокоение, не нажежавайте атмосферата и признайте грешката си – тогава всичко може да се уреди.

Възможно е да измине доста време и вие, върнали се към предходните си проблеми, може да видите, че те са се решили от единствено себе си. Контактите и деловите срещи няма да доведат до стремежи резултат.

Близнаци

Днес разбирате, че осъществяването на желанията не постоянно води към щастието. Понякога самите вие не можете тъкмо да определите какво ви е нужно. Възможно е връзките на съпрузите да бъдат подложени на тестване.

Днес ви чака елементарен трудов ден. Същественото състояние на нещата подхожда на вашите показа и разбирания.

Вашият труд скоро носи положителни резултати.

Рак

Бъдете деликатни с обичания си човек. На доста Раци се дава опцията да решат наскоро зародилите проблеми, да променят околното към по-добро и да се променят самите те.

Работата може да бъде обвързвана с претоварване и усложнена от превъзмогването на бюрократични трудности.

Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и на вятъра харчене на пари.

Лъв

В по този начин създалата се любовна обстановка се постарайте въпреки всичко да подбирате думите, даже те и да изпреварват мислите ви. Вероятно, вследствие на несъгласията и двойствените трендове от този ден сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка.

В работата са вероятни недоразумения или неточности, както и искания на началството. Изключете хазартните игри – шансът не е на ваша страна.

Дева

Полезно е от време на време да се отърсите от всичко, с цел да можете да видите същинското състояние на нещата, сякаш в профил. На мнозина се постанова да се раздират сред фамилията и работата си, по едно и също време да уреждат фамилните си проблеми и да вземат решение служебните такива.

Противопоказна е, както прибързаността, по този начин и мудността в работата. Покупките може да се окажат несполучливи.

Везни

Днес ви нервира всяко затруднение. Възможна е несдържаност, която да се смени с безпричинна горест. Следете думите си и не допускайте разпаленост при значимите диалози.

Трябва да отчетете безусловно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете деликатни с оформянето на документи и съставянето на контракти.

Постарайте се вечерта да разпуснете.

Скорпион

На мнозина може да се стори, че страничните вмешателства в персоналния им живот ги лишават от свободата на деяние и правото на избор. Може да започнете ремонт вкъщи, да вършиме разбърквания и да придобивате неподвижен парцели.

Начинанията ви намират поддръжка. Използвайте удобния миг за осъществяване на проекти, наврени под миндера.

Бъдете внимателни – може да загубите пари, давайки ги назаем на обезсърчителен човек.

Стрелец

Не настоявайте на своето мнение, не вървете срещу всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във ваша изгода от време на време се постанова да вършиме и взаимни отстъпки.

В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни Стрелци могат да се почувстват надълбоко нещастни и несправедливо афектирани.

Вероятно при Стрелците се появява опцията да премислят предишното си, да изградят сполучливи проекти за бъдещето и да получат нужните познания и или информация.

Козирог

Ако се решите на прям диалог с непосредствен човек, то в никакъв случай няма да съжалявате за това. Много от Козирозите се възприемат тежко от близките, защото бързо ги изморяват със своето бърборене и отегчителен тип.

Днес триумфът ви зависи от бавното постъпателно придвижване към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Водолей

Сферата на персоналния ви живот през днешния ден може да се характеризира с извънредно спорни трендове, сходни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, транспарантна, лека и подготвена да изчезне даже от лекия полъх напразно.

Страничният напън върху Водолеите, ограничението на свободата на тяхната активност и креативен ентусиазъм може да внесе ужас в мислите и да провокира у тях неспокойствие.

Звездите ви поучават да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична рецесия.

Риби

В персоналния живот е допустима естетика и равновесие. Голяма е вероятността да срещнете остарели другари. Днес връзките с роднините би трябвало да се подобрят.

Действията на Рибите могат да придобият уточненост и целеустременост. Денят е удобен за креативна активност.

В най-близко време не би трябвало да се надявате на каквито и да са парични приходи.

Източник: Dunavmost
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР