В събота руският президент Владимир Путин проведе телефонен разговор с

...
В събота руският президент Владимир Путин проведе телефонен разговор с
Коментари Харесай

Путин разяснил на Макрон и Шолц как работят за мирен живот в Мариупол

В събота съветският президент Владимир Путин организира телефонен диалог с френския си сътрудник Еманюел Макрон и немския канцлер Олаф Шолц . Темата на диалозите са били постигането на мир в Донбас, а съветският президент е подчертал готовността на Москва да продължи договарянията с Киев.

Путин е предизвестил Макрон и Шолц за заплахата западът да продължи да помпа Украйна с оръжия, оповестява пресслужбата на Кремъл в събота, без да прецизира чия е била самодейността за диалога.

" Беше извършен изчерпателен продан на отзиви по настоящи аспекти на обстановката в Украйна. Руският президент в детайли осведоми за последните събития в подтекста на провежданата специфична военна интервенция , като означи, че съветските въоръжени сили прецизно съблюдават интернационалното филантропично право ", се споделя в изказването.
 Русия заяви публично за завладяването на град Лиман Обновена
Русия заяви публично за завладяването на град Лиман

Това ще отвори път на съветските сили към Славянск и Краматорск

Путин е съобщил по какъв начин е проведена систематичната работа за определяне на мир в Мариупол и други " освободени градове " в Донбас, показват още от Кремъл.

Освен това в диалога настрана внимание беше отделено на положението на " преговорния път, който е замразен по виновност на Киев ", се споделя в изказването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР