В събота, около 01:30 часа, в гр. Варна, на бул.

...
В събота, около 01:30 часа, в гр. Варна, на бул.
Коментари Харесай

От полицията във Варна: Две тежки пътни произшествия са станали заради превишена скорост

В събота, към 01:30 часа, в гр. Варна, на бул. «Сливница», лидерът на «Дачия» Й.Р. (45 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи контрол и се блъска в пътен знак, а по-късно в дирек от тролейбусната мрежа.

Вследствие на случая мъжът е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак в събота, към 11:40 часа, на пътя от с. Юнак за с. Синдел, лидерът на «Опел» Г.К. (67 г.) от с. Попович, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се прекатурва в тревни площи отвън пътя. Вследствие на случая е потърпевша пътничка от автомобила (24 г.), която е получила контузия на шиен прешлен, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР