В събота, на 6 октомври Столичният район Надежда организира в

...
В събота, на 6 октомври Столичният район Надежда организира в
Коментари Харесай

Вяра и Вивиан се нуждаят от помощ в борбата си срещу рака

В събота, на 6 октомври Столичният регион " Надежда " провежда в Културния дом благотворителен концерт и базар в помощ на Вяра и Вивиан. Двете деца страдат от едно и също онкологично заболяване в финален етап. Персоналът на детските градини, които те са посещавали, родителите на другите деца и районната администрация се сплотиха, с цел да оказват помощ на Вяра и Вивиан. Някои от децата също са избрали да се разделят с обичани играчки или да създадат картички, които да бъдат продадени, с цел да оказват помощ на приятелките си.

Вивиян Костова е  на 6 години с диагноза невробластом. Тя към този момент е претърпяла две животоспасяващи интервенции и два курса химиотерапия в България, само че проучванията са открили новообразувал се тромб и голям брой метастази. Надеждата на родителите ѝ е, че положението й ще разреши превозване и лекуване в чужбина.

Д арителската сметка  в поддръжка на Виви е:  

BG37FINV91501317220466 BIC FINV BGSF

Титуляр на сметката е Вивиян Валериева Костова.

Вяра Юсева също   е с диагноза „ невробластом “ – израстък на надбъбречна жлеза. Необходима е незабавна интервенция и постоперативно лекуване в Германия.

Всеки, който желае да помогне на Вяра, може да го направи на следната  дарителска сметка:

БАНКА: ЦКБ АД Клон Възраждане

BIC: CECBBGSF, IBAN: BG64 CECB 9790 40H8 2013 00

Титуляр на сметката е Вяра Любенова Юсева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР