В събота, на 30 май, ще се проведе последната от

...
В събота, на 30 май, ще се проведе последната от
Коментари Харесай

Последна онлайн тренировка с К-1 легендата Семи Шилт – на 30 май от 10 часа


В събота, на 30 май, ще се организира последната от поредицата онлайн тренировки със световноизвестния кикбоксьор Семи Шилт. През последните два месеца, всеки уикенд, нидерланската легенда на Сериите К-1 Гран при организираше особено отдалечено образование за всички, които се занимават професионално или любителски с бойни спортове. Онлайн тренировките се проведоха с помощта на интернационалната верига бойни галавечери SENSHI и Професионалната лига на Световния кикушин съюз, като задачата бе да се помогне на всички спортисти да поддържат формата си и да се учат от един от най-хубавите бойци в света, по време на ковид пандемията.

Всички видео образования се радваха на голям интерес, като в този момент следва и последната от тях – тя ще се организира на следващия ден, на 30 май, в 10 часа българско време. Ентусиастите, които участваха в предходните тренировки със Семи Шилт и към този момент имат регистрация, ще получат писмо на своите електронни пощи.

Всички останали, които желаят да се включат за първи път, могат да го създадат посредством регистрация на LIVE STREAM LESSONS by Semmy Schilt®.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и играч в смесените бойни изкуства. Той е единственият притежател на три следващи трофеи в тежка категория на К-1. Освен в К-1, той е взел участие и в дуели от ММА в шампионатите на „ Pride “ и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР