В събота и неделя ще станат ясни шампионите от четвъртия

...
В събота и неделя ще станат ясни шампионите от четвъртия
Коментари Харесай

През уикенда стават ясни шампионите в четвъртия чалънджър на ИТЛ


В събота и неделя ще станат ясни първенците от четвъртия чалънджър на Интерактив тенис. Социалната тенис мрежа събира напреднали и начинаещи в най-новия състезателен комплекс в София – Winbet Arena. В разгара на лятото феновете са във върхова форма и нямат самообладание да мерят сили с нови и остарели противници.

4 Challenger | Winbet Arena ще се организира в два дни. В събота, 11 юли, на кортовете в Суходол ще излязат начинаещите. В неделя, 12 юли, сили ще мерят всички искащи без ограничаване в рейтинга им в ИТЛ. Играчите имат обезпечени минимум два мача, тъй като уредниците плануват утешителни шампионати за изгубилите първите си срещи. Форматът на конкуренцията е директни елиминации, като се играе тайбрек сет до 6. Мачовете стартират в 10:00 часа, а за присъединяване към този момент са се записали и няколко дами.

Класирането в шампионатите „ чалънджър “ важи за годишната класация на Интерактив тенис, по тази причина ползата към надпреварата е огромен. Както постоянно, уредниците ще изготвят програмата авансово, с точни начални часове на мачовете. Схемите са отворени до петък, 10 юли, Отново ще се съблюдават прецизни противоепидемични ограничения, а заниманието е обезпечено.

На 1 и 2 август ще се организира петият чалънджър на ИТЛ, като хазаин на надпреварата ще бъде Sofia Tech Park. Записването към този момент е отворено на уеб страницата на най-голямата обществена тенис мрежа в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР