В събота една от най-известните и сексапилни дами в България

...
В събота една от най-известните и сексапилни дами в България
Коментари Харесай

Русата Златка събра всички силиконки за своя рожден ден

В събота една от най-известните и сексапилни дами в България отпразнува своя рожден ден в първокласна столична дискотека в компанията на своите също толкоз привлекателни другари.

Златка Райкова бе поканила цялостен хоризонт от звезди, измежду които Андреа, Алисия, Мегз, майката на Бирмата - Лидия Скалата, куп гримьори и фризьори и плеймейтки.

Мернахме и гаджето на русокосата хубавица - Георги Валентинов , който от своя страна бе съпроводен от цяла войска борци. Георги зорко наблюдаваше обичаната си и я "пазеше " от всевъзможни фенове и непознати мъжки ръце.

"Честит рожден ден обичана моя, бъди все по този начин красива, цялостна с сила и добра!Обичам те ", написа той в своя Instagram профил. А под общата им фотография Златка отговори: "Благодаря ти, че си постоянно до мен ".



Всички се бяха постарали с вечерните си визии, само че няма по какъв начин да отречем, че рожденничката блестеше най-ярко! Злати бе заложила на алена секси рокля, права коса и съвършен грим.





Малко се учудихме, че Мегз участва на празненството, защото преди време тя и Златка бяха скарани, въпреки всичко и двете са дизайнерки... Но наподобява това е останало в предишното и в този момент двете звезди са повече от близки.

Първа от празненството си потегли Алисия, след нея си потегли Андреа, а Мегз разгласява клипчета, на които се прибира чак в 5 сутринта.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР