В събота дъщерята на Майкъл Джeксън влезе в заглавията заради

...
В събота дъщерята на Майкъл Джeксън влезе в заглавията заради
Коментари Харесай

Парис Джeксън коментира слуховете за свой опит за самоубийство

В събота дъщерята на Майкъл Джeксън влезе в заглавията поради постъпването си в болница, само че малко по-късно направи коментар по спорните изказвания.

20-годишната Парис Джексън употребява Twitter, където назова „ неистини “ слуховете за изработен от нея опит за самоубийство. В обществената мрежа тя препубликува новината от таблоида “TMZ” и написа „ майната ви, лъжци “.

lies lies lies omg and more lies https://t.co/LP0axo2zZd
— Paris-Michael K. J. (@ParisJackson) 16 март 2019 година
Източник на “Entertainment Tonight” твърди, че в действителност Парис Джeксън е претърпяла случай в дома си в събота заран, поради който се е наложила здравна помощ и малко настаняване в болница .

Новината за хоспитализирането ѝ идва два дни откакто Парис отговори на свои почитатели в Twitter, че не е нейна „ роля “ да пази татко си против обвиняванията за принуждение , отправени към него, в документалния филм на HBO „ Да напуснеш Невърленд “ .

 Парис Джексън Getty

„ Просто се пробвам да накарам всички да бъдат спокойни, да оставят нещата да се развият от единствено себе си и да мислят за огромната картина “ , написа тогава дъщерята на Краля на попа в Twitter. Тя още похвали своя братовчед Тадж, който съгласно нея прави „ идеална “ работа, защитавайки Майкъл Джeксън.

Доскорошните клюки гласяха, че „ опитът за самоубийство “ на Парис се дължи на въпросния документален филм. В него Джеймс Сейфчък и Уейд Робсън настояват, че са имали полови връзки с Майкъл Джeксън, когато са били надлежно на 10 и 7-годишна възраст.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР