В събота, 4 август, Меган Маркъл стана на 37. Но

...
В събота, 4 август, Меган Маркъл стана на 37. Но
Коментари Харесай

Меган Маркъл и малкият гаф на рождения й ден

В събота, 4 август, Меган Маркъл стана на 37. Но вместо с шумни празненства в Кенсингтън, празникът ще бъде запомнен със сватбата на един от най-хубавите другари на принц Хари. Тя, за злощастие или пък не, се падна тъкмо в деня на персоналния празник на херцогинята.

 Меган Маркъл на 37
Меган Маркъл на 37

Какво знаем и какво не за херцогинята

Така с необятна усмивка и със брачна половинка си на разположение, Меган Маркъл отклони вниманието от младоженците още с идването си.

Първо - роклята й. Тя е дело на американския бранд Club Monaco и коства 400 $. Плисираната долна част в няколко цвята несъмнено демонстрира повече същността на Меган, в сравнение с елегантните, само че леко скучни тоалети, с които я виждаме в последно време.

 Снимка 372091

Задължителната шапка, този път решена в черно. Спусната коса, завършена на нежни талази. Стилни обувки с много тъничък ток и каишка, клъч за 170 $ и едни слънчеви очила за 500 $. Какво повече й би трябвало на една херцогиня, с цел да бъде ослепителна?

Ами, дребна част от черната дантела на сутиена, която се подава от деколтето на роклята. Именно този подробност в облеклото на Меган Маркъл се трансформира в най-коментирания след съботната й поява.

Публикация, споделена от —Meghan & Harry— (@meghanmarkkle) на Авг 6, 2018 в 4:25 PDT

Едно несъзнателно (или най-малко по този начин мислим) разкопчано копче от горната част на роклята сътвори дребен стилов гаф. А херцогинята, която очевидно разбра за него в следствие, не изглеждаше сепнато от бельото на показ .

 Татуировка а-ла Меган Маркъл
Татуировка а-ла Меган Маркъл

Новата фикс идея около херцогинята

Разбира се, не се мина без негативни мнения. Някои се зачудиха кой носи черно на женитба. Други пък дефинираха гафа с роклята на Меган не като инцидентен, а като изцяло целеустремен, с цел да бъде още веднъж център на внимание . Но май към този момент се убедихме, че на Маркъл не й трябват сходни хитринки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР