В събота 35-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е причинил ПТП

...
В събота 35-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е причинил ПТП
Коментари Харесай

Шофьор с 3,51 промила алкохол катастрофира в Кюстендил, и още....

В събота 35-годишен лидер на л.а. „ Мерцедес “ е предизвикал ПТП на кръстовището, формирано от улиците „ Македония “ и „ 6-ти септември “ в Кюстендил. На лидера е изработен тест за приложимост на алкохол с техническо средство, резултатът е 3.51 промила алкохол в издишания въздух.

Отказал е да му бъде взета кръв за разбор. Водачът е арестуван с полицейска заповед. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известена е прокуратурата.

2 бързи полицейски производства са формирани за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Служители на районно управление (на МВР) Рила са открили в с. Бураново 29-годишен лидер на л.а. БМВ да ръководи след приложимост на алкохол - дрегерът е отчел резултат 1.84 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е арестуван с полицейска заповед; чиновници на районно управление (на МВР) Дупница са открили 46-годишен лидер на л.а. „ Опел “ да ръководи в гр. Сапарева баня с 1.34 промила алкохол в издишания въздух.За случаите е известена прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР