В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода

...
В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода
Коментари Харесай

Изложението за суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода си ревю на суперавтомобили у нас. България се причислява към останалите над 40 страни от общността Cars & Coffee в Европа, Америка, Азия, Африка и Близкия Изток, в които франчайзът към този момент има дългогодишни обичаи и в които се организират общо над 120 събития годишно.

На събитието в България всички запалени автомобилни запалянковци ще имат опция да прегледат от близко някои от най-редките модели коли в света с мотори от над 500 конски сили., а притежателите им да се срещнат при закрити врата и да основат контакти едни с други в неофициална, другарска атмосфера. На Cars & Coffee Bulgaria ще бъдат събрани над 30 дизайнерски, колекционерски, спортни и типичен (ретро) коли на марки като Lamborghini, Ferrari, McLaren, Rolls-Royce, Bentley, Bugatti, Aston Martin и селектирани модели на Porsche, Mercedes и Jaguar.

Първата част на събитието ще е за утвърдените да вземат участие в плана, тя ще се организира при закрити порти. За всеобщата аудитория е значимо, че сред 17 и 19 ч. суперавтомобилите ще бъдат изложени пред зала “EFE” на хотел ”Маринела “.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР