В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода

...
В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода
Коментари Харесай

Изложението на суперавтомобили Cars & Coffee идва в България

В събота, 2 юни, ще се състои първото по рода си ревю на суперавтомобили у нас Cars & Coffee. България се причислява към останалите над 40 страни от общността Cars & Coffee в Европа, Америка, Азия, Африка и Близкия Изток, в които франчайзът към този момент има дългогодишни обичаи и в които се организират общо над 120 събития годишно. Някои от тях, да вземем за пример в Бреша, Италия, откъдето са фотосите, притеглят повече от 1500 участници и над 25 хиляди гости.


На събитието в България всички запалени автомобилни запалянковци ще имат опция да прегледат от близко някои от най-редките модели коли в света с мотори от над 500 конски сили, а притежателите им да се срещнат при закрити врата и да основат контакти в неофициална другарска атмосфера. На Cars & Coffee Bulgaria ще бъдат събрани над 30 дизайнерски, колекционерски, спортни и типичен коли на марки като Lamborghini, Ferrari, McLaren, Rolls-Royce, Bentley, Bugatti, Aston Martin и селектирани модели на Porsche, Mercedes и Jaguar.

Притежателите на супер- и хиперавтомобили могат да аплайват за присъединяване в Cars & Coffee Bulgaria на онлайн платформата cars.coffee най-късно до 28 май. Онези, чиито коли бъдат утвърдени, ще бъдат поканени да се причислят към първата част от събитието на 2 юни в RIU Pravets Resort, включваща закуска и брънч, презентация на плана и награждаване с наградата “Best of the Show” ( “Най-добър автомобил на ревюто “) под формата на мини Pagani, направена особено за случая и подписана персонално от Орасио Пагани.

Ще участват специфични посетители от централата на компанията Cars & Coffee в Италия и представители на авто-мото промишлеността, в това число от дизайнерските и маркетинг екипи на високия клас коли като Ferarri и Pagani. В следобедните часове участниците ще се насочат към София за втората, обществена част на събитието. Супер- и хиперавтомобилите ще бъдат ситуирани пред зала “EFE” на хотел ”Маринела “, а ревюто ще бъде отворено за гости от 17:00 до 19:00 часа.


В дълготраен проект тактиката за Cars & Coffee Bulgaria е да осъществя и другите видове събития, които се организират в страните от “семейството “ на Cars & Coffee, а точно турове в страната и включването ѝ като дестинация от по-мащабните, интернационалните обиколки със супер и хиперавтомобили.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР