В събота, 15 юни, от 18:00 ч. по БНТ1 гост

...
В събота, 15 юни, от 18:00 ч. по БНТ1 гост
Коментари Харесай

Павел Поппандов ще бъде гост в последното за сезона издание на „Извън играта“

В събота, 15 юни, от 18:00 ч. по БНТ1 посетител в последното за сезона издание на „ Извън играта “ ще бъде обичаният артист Павел Поппандов. Любимецът на филмовата и театралната аудитория е спечелил хиляди усмивки и от телевизионния екран с превъплъщенията си в паметното предаване на Българска национална телевизия „ Клуб НЛО “.

ия фонд на българското кино: „ Войната на таралежите “ (1978), „ Двойникът “ (1980), „ Куче в чекмедже “ (1982), „ 13-тата избраница на принца “ (1987), „ Вчера “ (1988), „ Адио, Риоׅ “ (1989), „ Пантуди “ (1993) и „ Васко да Гама от село Рупча “ (1986), който феновете на БНТ1 ще имат опция да гледат още веднъж от понеделник, 17 юни. Особено известен го прави филмът „ Оркестър без име “ (1981 г.), който и до през днешния ден се подрежда измежду желаните заглавия от генерации българи. Носител е на редица оценки, измежду които „ Наградата на София “ (1979 г.) и „ Заслужил актьор “ (1987 г.).

Преди да се посвети на актьорската специалност, Поппандов е работил като стругар и таксиметров водач. Кандидатства във ВИТИЗ „ Кръстьо Сарафов “ (понастоящем НАТФИЗ), относително късно, когато е на 25 години. Пъстрия си житейски и професионален път неотдавна разказа в автобиография, която носи заглавието „ Значи съм живял “. Кои истории са останали неразказани в книгата – феновете ще научат в събота вечер от „ Извън играта “.

С водещата Люба Пашова ще беседват още за дъщерята на Павел Поппандов и за огромната му обич. В студиото на предаването той ще опише персонална преживелица с оперната прима Райна Кабаиванска, във връзка на това, че точно с нейното посещение беше обещано началото на петия сезон на „ Извън играта “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР