В събота, 15.10, от 17:00 ч. Пирин гостува на Ботев

...
В събота, 15.10, от 17:00 ч. Пирин гостува на Ботев
Коментари Харесай

Пирин гостува на Ботев Пд

В събота, 15.10, от 17:00 ч. Пирин гостува на Ботев (Пд) на състезателен комплекс „ Ботев 1912 “ в среща от 14-ия кръг на Първа лига.

Цената на билетите за последователите на Пирин е 8 лв.. Главен съдия на срещата ще бъде Димитър Димитров, а отговорник за ВАР е Волен Чинков.

В предишния кръг “орлетата ” приключиха 0:0 при семейството си на Берое.

В идния мач Пирин, който заема 15-та позиция в класирането с осем извоювани точки, ще търси втора победа от началото на сезона. Извън проектите за идния мач остава полузащитникът Красимир Станоев, който продължава възобновяване си от мускулна контузия. В групата се завръща бранителят Христофор Хубчев, който изтърпя наказването си за насъбрани картони в предишния кръг.

Отборът на Ботев, от който част е някогашният футболист на „ орлетата “ Мохамед Брахими, заема 13-то място с актив от 10 точки. В предишния кръг „ канарчетата “ отстъпиха при гостуването на Левски с 0:1. От състава на домакините ще липсват бранителят Виктор Генев и нападателят Антоан Бароан, които са осъдени. Капитанът Тодор Неделев продължава своето възобновяване.

Пирин е в серия от 3 следващи загуби против този противник. Последната победа на нашия тим против Ботев в елита e в 1-ия кръг на сезон 2017-2018, когато Димитър Благов носи триумфа с 1:0 с гол в 79-ата минута на срещата в „ Коматево “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР