В руския интернет ври и кипи, революционна обстановка, но с

...
В руския интернет ври и кипи, революционна обстановка, но с
Коментари Харесай

Иво Инджев: Трудно е да се каже, че Сирия ще бъде възстановена във вида, в който беше

В съветския интернет ври и кипи, революционна конюнктура, само че с доста огромен яд. Според сведенията на съветската съпротива, никой не знае точния брой, приказва се с гласа на един участник в боевете, при които се твърди, че американските военновъздушни сили са нанесли удари по съветски наемници. С съветски глас се твърди, че към тази дата на диалога – 9 февруари, са починали 217 души. Това сподели в предаването „ Лице в лице” анализаторът Иво Инджев.

В коментар на изказванията за съществуването на съветски частни отряди с името „ Вагнер”, Инджев сподели, че в Русия има доста частни армии, само че тази е най-известната. Данните за нейния състав варират сред 600 и 3000 души. Това са паравоенни, които импровизирано се насърчават, разясни Инджев.

Руснаците отхвърлят, че ги има, тъй като нямат формален статут.

Видеото явно е снимано от американските военновъздушни сили – точкови удари по частите на земята и съветски мнения зад кадър на полеви командири, които се вайкат, дори един се моли да се изтеглят и в случай че може да спрат огъня, сподели Иво Инджев по въпроса за последните въздушни удари в Сирия.

По думите му на първо време е излязла информация за 60 жертви, по-късно са нарастнали на 217, а в този момент в съветските уеб сайтове се приказва за 600 индивида, за 4 часа специфичните елементи на Съединени американски щати са унищожили на земята сирийско-руските елементи.

Самите американци не го признават, добави Инджев. Имаше един намек на Матис, който сподели, че не има вяра да има съветско присъединяване, те не желаят тази борба, сподели още специалистът.

Това, че Москва отхвърля тяхното наличие е развързало ръцете на американците.

Руснаците споделят – това не са руснаци, действайтe.

--> Ако Иран спре финансирането на сирийския режим, в случай че Русия се окаже спряна след такава интервенция, какво прави режима на Асад, разяснява Инджев.

Подкрепяните от Съединени американски щати елементи владеят към 28% единствено от територията на Сирия, до момента в който частите на Асад, подкрепяни от Русия владеят 40 – 50% от територията на Сирия.

Държава като Сирия сега е мъчно да се каже, че съществува и че ще бъде възобновена във типа, в който я имаше в миналото.

Напрежението в Близкия Изток в никакъв случай не стихва. Там е заложена доста огромна бомба даже преди арабско-израелския спор. Там са разграничени племена, етноси, които по някакъв неестествен симптом са обединени в страни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР