В руските медии се появи видеозапис, който е запечатал момента

...
В руските медии се появи видеозапис, който е запечатал момента
Коментари Харесай

Появи се ВИДЕО от украинската атака на руски военен кораб в Черно море

В съветските медии се появи видеозапис, който е запечатал момента на отбиване на офанзивата на украински безпилотни катери против разследващия транспортен съд на Военноморските сили " Иван Хурс ".

Припомняме, офанзивата против модерния съветски разследващ транспортен съд се случи в шест и половина сутринта на 24 май в южната част на Черно море, на 140 км североизточно от Босфора. По това време Хурс патрулира по газопроводите " Турски поток " и " Син поток " в турски води и е нападнат от три безпилотни катера едновременно.

Министерството на защитата на Русия назова опита " несполучлив ".

„ Всички противников лодки бяха унищожени посредством огън от общоприети оръжия... на кораба “, споделиха от отдела. В мрежата се появиха кадри от моментана ударите. Точните изстрели в задачата са последвани от гърмеж на катера.

Съдейки по силата на детонацията, на борда на безпилотния съд е имало минимум 150 кг тротил или еквивалент, тъй че опасността за Хурс е била действителна.

Според медийни анализатори по външни данни морските дронове наподобяват на тези, с които украинската страна се опита да нападна Крим.

Както уточни Игор Конашенков, формален представител на съветското министерство на защитата, задачата на офанзивата е била да се наруши работата на кораба, а точно да се унищожи отбраната и сигурността на газопроводите.

От ведомството обясниха, че след терористичната офанзива през септември предходната година по " Северен поток " въоръжените сили на РФ пазят такива уреди.

„ И, както се оказа, не на вятъра “, изясни Конашенков.

Според него в този момент корабът " Иван Хурс " на Черноморския флот " продължава да извършва дилемите си ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР