В руските медии изтече аудиозапис, в който губернатор нарежда на

...
В руските медии изтече аудиозапис, в който губернатор нарежда на
Коментари Харесай

Руски губернатор нарежда на подчинените си да манипулират данните за коронавируса

В съветските медии изтече аудиозапис, в който губернатор подрежда на подчинените си да фалшифицират данните, свързани с коронавирусната зараза, причиняваща заболяването COVID-19. Русия е на трето място в света по брой инфектирани.

Игор Артамонов, губернатор на Липецка област (влизаща в състава на Централния федерален окръг), споделя: „ Цифрите би трябвало да бъдат изменени, в противоположен случай ще гледат неприятно на нашия регион”, съобщи Znak.com. От пресслужбата на губернатора потвърдиха пред РБК, че записът е същински, само че не става въпрос за деформиране на данните на инфектираните, а за количеството на тестванията. В Липецка област има 1696 пациенти с COVID-19 и пет жертви.

„ Не излагайте района. Какъв е казусът с смяната на данните, които подхождат на действителността?”, споделя губернаторът. Друг глас в аудиозаписа споделя, че в действителност смяната е „ по-сложна от просто един клик” на мишката. Подчинените на Игор Артамонов обаче не са съгласни с настояването му да се манипулират данните, тъй като тази „ операция” няма да е толкоз лесна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР