В руските избори постоянно има намеса, дори от страна на

...
В руските избори постоянно има намеса, дори от страна на
Коментари Харесай

Москва: САЩ постоянно се месят в руските избори

В съветските избори непрекъснато има интервенция, даже от страна на посолството на Съединени американски щати, съобщи първият посланик на Москва Сергей Лавров пред Съвета на федерацията в границите на "правителствения час ", съобщи ТАСС.

"В нашите избори непрекъснато има интервенция. Президентът Владимир Путин неведнъж цитира съответни образци за това по какъв начин работи посолството на Съединени американски щати, в това число посредством присъединяване на свои дипломати в митингите на опозиционните партии ", сподели той.

Лавров сподели още, че Русия не има намерение да се намесва в делата на други страни, наподобявайки работата на Вашингтон за "износ на народна власт " посредством разгръщането на войни и спорове.



Руският Сенат реши единомислещо изборите за президент следващата година да са на 18 март. Намерението си да вземат участие в изборите към този момент оповестиха президентът Владимир Путин, водачите на комунистите и националистите Генадий Зюганов и Владимир Жириновски, известната водеща Ксения Собчак и бизнес омбудсманът Борис Титов.



Заедно с тях деклариралите желание да са кандидат-президенти са общо 23-ма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР