В руските данни за изследването на ваксината срещу има изключително

...
В руските данни за изследването на ваксината срещу има изключително
Коментари Харесай

Фотошоп или грешка: Учени с писмо срещу руската ваксина

В съветските данни за проучването на имунизацията против има извънредно доста повторения. Учените предупреждавам за вероятни операции, Русия отхвърля. Това написа в своя публикация, немското издание  Handelsblatt.
Докато съветският фонд за директни вложения заяви за продажбата на още 50 млн. дози от имунизацията " Спутник V " пораждат съществени подозрения по отношение на нейната успеваемост и сигурност. В писмо до здравното издание група изтъкнати учени от няколко страни изричат подозрение за манипулиране на данните, написа журналистът Матиас Брюгман.
 За първи път Австралия записва нулева смъртност от COVID-19 За първи път Австралия записва нулева смъртност от COVID-19
Австралия за първи път от два месеца е без нови смъртни случаи от коронавирус . Нулевата смъртност е записана във вторник. Заб...
В писмото си те обръщат внимание на груби несъответствия - изричат се подозрения по отношение на идентичния брой антитела у някои от не многото участници в проучването, които непринудено са били имунизирани с пробната по време на ранния стадий на проучването. 
Учените под управлението на професор Енрико Бучи от американския университет Темпъл разгласява отворено писмо на италианския сайта Cattivi Scienziati, който е профилиран в разобличаването на псевдонаучни проучвания. Към 14 септември писмото е подписано от 19 учени, работещи във водещи университети в Италия, Франция, Германия, Съединени американски щати и Япония. По думите на учените в съветските данни има редица необясними и явни повторения.
Русия тества 6 разнообразни версии на върху 76 пациенти. И въпреки да са тествани разнообразни неща, цифрите са идентични. Малко евентуално е да се следи такова огромно число на дублиращи се данни. Това е все едно да хвърлите зарове и няколко пъти да получите една и съща композиция от числа - това е доста малко евентуално, изяснява Бучи.
Други учени даже се съмняват, че данните за съветската ваксина са обработени с Фотошоп - те са прекомерно идентични и от статистическа позиция са малко евентуални, счита италианският професор по имунология и патология Андреа Косарица. По думите му идентичните цифри са доста необичайно събитие в опитите с разнообразни групи хора. В оповестените резултати от проучвания на други ваксини, които сега се организират, не се следи сходно повтаряне.
 Учени откриха неутрализатор на ковид Учени откриха неутрализатор на ковид
Учените са разкрили най-малкото протеиново съединяване, което обезврежда вируса SARS-CoV-2. Резултатите от съответното проучване са пу...
От The Lancet обявиха, че писмото е предадено на създателите на проучването, както и че последните са помолени да вземат присъединяване в научната полемика.
От Русия отхвърлят данните да са подложени на операция. Руският микробиолог Виктор Татарски, обаче споделя, че данните от избрани контролни групи " наподобяват прекомерно сходни и съществува огромна възможност да не са възникнали случайно. " Макар че, имайки поради дребния брой доброволци този вид не може да бъде изключен. Това е една от главните рецензии, на която бе подложена , която бе записана преди да бъде осъществена третата фаза на тествания.
Бучи не може да съобщи изрично, че резултатите от тестването на съветската ваксина са манипулирани, евентуално е да е позволена неточност: " Ние просто не знаем. И това е неприемливо за толкоз значимо проучване в толкоз значимо списание. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР