В руската Оренбурска област е ден на траур в памет

...
В руската Оренбурска област е ден на траур в памет
Коментари Харесай

Разбилият се самолет в Русия е бил технически изправен по документи

В съветската Оренбурска област е ден на печал в памет на жертвите на самолетната злополука край Москва. При тежкия случай починаха всичките 71 души на борда на машината. На мястото на случая е открита черната кутия на самолета. Разследването на злополуката продължава, съгласно управляващите най-вероятната причина е техническа нередовност.

 © Българска телеграфна агенция
Цяла нощ полиция отклоняваше трафика към мястото на случая. Издирвателните екипи издирваха предмети, които могат да им оказват помощ, с цел да схванат коя е повода за случая.

Сертификатът за летателна валидност на авариралия Ан-148 е бил до 1 юни 2018 година. За финален път самолетът е минал техническа инспекция в град Пенза, като не е имало забележки за неговото положение. Охранителна камера е записала момента на злополуката. Жителите на село Аргуново, край което се разруши самолета бяха в потрес.
Роман Пулнов, гражданин на Аргуново: Не знам какво стана. Не чух детонация или злополука. Не чух нищо. За благополучие всичко стана отвън обитаемото място и не бяха ударени къщи.
Роднините на починалите при злополуката ще получат по 1 милион рубли в допълнение обезщетение отвън застраховката. Три деца на възраст сред 5 и 12 години, както и 17-годишен юноша са измежду починалите. Сред пасажерите е имало и трима чужденци - жители на Швейцария, Азербайджан и Казахстан.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР