В Русия вече са готови за варианта, при който Международният

...
В Русия вече са готови за варианта, при който Международният
Коментари Харесай

МОК ще претърпи загуби без Русия на Олимпийските ирги

В Русия към този момент са подготвени за разновидността, при който Международният олимпийски комитет (МОК) няма да допусне тима на Русия до идните олимпийски игри.

По данни на източници от Кремъл - Путин ще огласи своя корав отговор незабавно, откакто стане ясно, че съветския олимпийски тим няма да се яви на игрите.

Според специалисти мощен удар ще е отводът на Русия да предава олимпийските игри по телевизионните канали на страната.

МОК получава огромни доходи от продажбата на правото за транслиране на игрите, както и от спонсорите, които разчитат на необятна публика.

Без съветският ефирен пазар в МОК ще се появи голяма финансова дупка. Възможни са конфликтни обстановки, защото рекламодателите, които са вложили огромни финансови средства за разполагане на своите банерите на Олимпийските арени са планували, че рекламата ще доближи и до съветската публика.

За момента обстановката се развива по този начин, че съветският фен няма да може да види тези банери. Това от своя страна може да донесе на МОК огромни правосъдни искове - най-много от рекламодателите, защото импортираните от тях досега суми са предвид на това, че игрите ще бъдат предавани и в Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР