В Русия вече не се произвеждат новите Т-90 танкове. Има

...
В Русия вече не се произвеждат новите Т-90 танкове. Има
Коментари Харесай

Русия вече не произвежда новите Т-90 танкове

В Русия към този момент не се създават новите Т-90 танкове . Има единствено рационализация на старите мостри.

Александър Коваленко, военно-политически колумнист от групата " Информационна опозиция ", изрази убеденост в това, като сподели удостоверение.

Експертът разгласява фотография на сякаш новия Т-90М, който в действителност се оказва остарял осъвременен танк.
 Снимка 590700
Източник:

" Изглежда, че това е фотография на нов Т-90М, само че в действителност не е! Това е просто осъвременен танк от 1994 година, което проличава от регистрационния му номер. И също по този начин се чудехте за какво танковете станаха дефицитни за руснаците в края на пролетта ", писа Александър Коваленко.

По-рано Коваленко съобщи, че Русия конфигурира безполезни така наречен " курници " даже на най-модерните си танкове Т-90 " Пробив ".

Т-90М - трансформация на Т-90А, е основан в границите на плана " Пробив-3 ". Ключовата разлика на танка от предходни модели е новият дизайн на кулата с многослойна ризница, разположението на снарядите отвън бойното поделение и оръдието 125А 2А82-1М - същото като това на " Армата ".

Машината е оборудвана с високо автоматизирана система за ръководство на огъня " Калина " и отдалечено ръководена противовъздушна 12,7-милиметрова картечна система " Кордом МТ ". За отбрана от противников огън танкът е оборудван с противокумулативни решетки и комплекс за динамична защита " Реликт ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР