В Русия, потребител на Windows 10 се поинтересува в официалния

...
В Русия, потребител на Windows 10 се поинтересува в официалния
Коментари Харесай

В Русия изключването на обновяванията за Windows 10 може да ви вкара в затвора

В Русия, консуматор на Windows 10 се поинтересува в формалния конгрес на Microsoft, по какъв начин изцяло да изключи функционалността за автоматизирано възобновяване на операционната система.
Потребителят е с дребен потенциал на диска – единствено 32 GB и множеството файлово пространство е заето от самата Windows 10 . Един от формалните модератори отговори, че това изрично не трябва да се прави, тъй като за тази потъпка Microsoft може да заведе правосъдно дело. Което е прекомерно необичайно, тъй като става дума за законен консуматор.

Модераторът с прякор Grand_Ross съобщи, че изключването на функционалността за автоматизирано възобновяване в Оценка за съвместимост Windows 10 е директно нарушаване на два съветски закона – по член 1229 и член 1235 от Федералния закон 230-ФЗ на Гражданския кодекс на Руската федерация. Служителят на Microsoft сподели, че отводът от възобновяване може да се изтълкува от Законодателството на РФ като нелегално потребление на програмен продукт и може да докара до юридически последици.



С други думи, Microsoft може да осъди всеки гражданин на Русия с Windows 10, преднамерено изключил автоматизираните обновявания. Grand_Ross заяви и че нарушаването може да докара освен до административна, само че и до наказателна отговорност. Това е член 146 „Нарушение на Авторското право и сродните му права„, който планува санкция до 1 милион рубли и отнемане от независимост до 6 месеца.



Друг модератор поддържа сътрудника си и даде спомагателна информация, с която посочи, че още при започване на потреблението на Windows 10 потребителят се е съгласил с лицензното съглашение, в което ясно се споделя, че е обещано единодушие за приемане на обновявания без авансово известяван.

По този метод, изключването на автоматизираното възобновяване изрично е неразрешено, а всички, които не се преценяват с лицензионното съглашение, ще нарушат два съветски закона по едно и също време. Единственият метод за отричане от обновяванията е неизползването на Windows 10.

Няма мнения за законодателствата на други страни, а през днешния ден всички отговори на злощастния въпрос към този момент са изтрити.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР