В Русия погребаха с почести убит наемник от армията Вагнер,

...
В Русия погребаха с почести убит наемник от армията Вагнер,
Коментари Харесай

В Русия погребаха с почести наемник от „Вагнер“, убил майка си

В Русия погребаха с почести погубен наемник от армията " Вагнер ", който преди този момент е умъртвил майка си, съобщи пред изданието Гордон журналистът Денис Казански, участник в тристранната контактна група по спора в Донбас.

„ В Русия, с цел да изкупиш виновността за ликвидиране, би трябвало да убиеш още някого в Украйна. Тогава ще ти простят и ще стартират да те почитат “, показва той.

По-рано съветските издания lenta.ru, serovglobus.ru и Е1 оповестиха, че в уралския град Серов е заровен с почести 46-годишният наемник от „ Вагнер “ Сергей Молодцов, който е пребил до гибел майка си. Той е излежавал присъда поради убийството – вербуван е за фронта в Украйна от самия началник на „ Вагнер “ Евгений Пригожин. Ковчегът с тялото на Молодцов е носен от съветски военни на траурната гала.

В формалния некролог администрацията на Серовския градски окръг назовава килъра „ креативна натура “, като припомня, че се е занимавал с резба върху кост.

„ Това е нещо като акция " две за едно " в супермаркета. Просто да убиеш майка си – не е добре, ще отидещ в пандиза. Но в случай че също така отидеш и убиеш още някоя непозната майка в Украйна – тогава към този момент си воин. “ – споделя Казански.  

" Разбира се, няма  как да проумея по какъв начин в страна, където хората са като нас, където и в този момент имам родственици,  може един ден просто да пуснат убийците и изнасилвачите от пандизите и да им кажат, че е не е толкоз неприятно да се убиват хора, в случай че те са украинци. Доскоро това изглеждаше невероятно. Но се случва в този миг. “ – заключава журналистът.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР